Nutsschool Oldenzaal

Onze basisschool ligt centraal en heeft ongeveer 230 leerlingen die uit geheel Oldenzaal afkomstig zijn. Wij zijn een ‘éénpitter’, een kleinschalige basisschool waar iedereen elkaar kent. Op onze school accepteren en respecteren personeel, leerlingen en ouders elkaar en bouwen we samen in een sfeer van veiligheid aan een goede toekomst voor onze leerlingen. Het programma Rots en Water helpt hierbij, hiermee vergroten wij de sociale en communicatieve vaardigheden en het welzijn bij onze leerlingen.

Wij zijn trots op ons nieuwe schoolgebouw; modern, duurzaam en met oog voor detail. De natuurlijke kleuren en materialen zorgen voor rust in de school. Ons grote, groene schoolplein is een plek waar kinderen van onze school en kinderen uit de buurt samen kunnen spelen en ontdekken.



Kijkje in de school

Schaatsen

Wat hebben de kinderen het leuk gehad!!

HackShield game Oldenzaal

🚨 Oldenzaal zoekt Cyber Agents!

Cybercriminaliteit is een groeiend probleem, dat merken we ook in Oldenzaal. In de game HackShield worden kinderen van 8-12 jaar Cyber Agents, die online gevaar herkennen en kunnen voorkomen. Zo leren zij zichzelf en hun omgeving beschermen tegen cybercriminelen.

📲 Alle kinderen uit de gemeente Oldenzaal die de politie en gemeente willen helpen tegen cybercriminelen, kunnen zich aanmelden via www.joinhackshield.nl (wel even aan je ouders vragen of dat mag natuurlijk) en kiezen voor Oldenzaal. De game is online te spelen op de website of via de app voor mobiele telefoon en tablet.

Dus Cyber Agents van Oldenzaal: doe jullie best! 🏆🏆🏆🏆

#hackshield #veiligheid #cybersecurity

Sinterklaasfeest! 🥳

Hier alle filmpjes van de uitzendingen op NPO1 bij Goedemorgen Nederland achter elkaar!

"Zo stevig als een rots, maar toch zo flexibel als water"