Kijkje in de school

 

Schaatsen

Wat hebben de kinderen het leuk gehad!!

HackShield game Oldenzaal

🚨 Oldenzaal zoekt Cyber Agents!

Cybercriminaliteit is een groeiend probleem, dat merken we ook in Oldenzaal. In de game HackShield worden kinderen van 8-12 jaar Cyber Agents, die online gevaar herkennen en kunnen voorkomen. Zo leren zij zichzelf en hun omgeving beschermen tegen cybercriminelen.

📲 Alle kinderen uit de gemeente Oldenzaal die de politie en gemeente willen helpen tegen cybercriminelen, kunnen zich aanmelden via www.joinhackshield.nl (wel even aan je ouders vragen of dat mag natuurlijk) en kiezen voor Oldenzaal. De game is online te spelen op de website of via de app voor mobiele telefoon en tablet.

Dus Cyber Agents van Oldenzaal: doe jullie best! 🏆🏆🏆🏆

#hackshield #veiligheid #cybersecurity

Sinterklaasfeest! 🥳

Hier alle filmpjes van de uitzendingen op NPO1 bij Goedemorgen Nederland achter elkaar!

Filmpje aankomst Sinterklaas
Aankomst Sinterklaas en pieten

Wat was het weer een spektakel! 👏 Wat een aankomst en wat was het een fantastische dag! 🎉 Meerdere momenten waren we live te zien bij Goedemorgen Nederland op NPO1!

O, kom er eens kijken....

Wat zijn de kinderen uit groep 7 toch heerlijk creatief geweest met het maken van de surprises. Ze zien er prachtig uit!!

We mogen er nog 1 dagje alleen naar kijken en dan mag het dinsdag ein-de-lijk uitgepakt gaan worden. Daar gaan we een gezellige dag van maken!!

Schatkamer Sinterklaas 🎁

De ouders van de werkgroep Sinterklaas hebben weer een fantastische schatkamer neergezet! 🤩 mede dankzij de spullen die we lenen van de stadszolder. Op naar een fantastische 5 december.

Trots! Rots&Water school 🤩
Sinterklaas versiering

Hardwerkende kinderen onder schooltijd, hardwerkende juffen en meesters na schooltijd 😉 Wat hebben de kinderen goed geknutseld en wat is het elk jaar prachtig om te zien hoe alles samen komt in de grote hal! 🤩 De kinderen kunnen maandag opzoek naar hun eigen knutsel, maar mogen dit gerust na schooltijd ook eens aan papa/mama laten zien!

Vacature Nutsschool Oldenzaal ivm vervanging zwangerschapsverlof