Kijkje in de school

 

Jeu de boules bedrijventoernooi

Ook dit jaar is de Nutsschool weer van de partij! 🤩 Al 1 gezellige (iets minder succesvolle) avond gehad, volgende week nog 1 te gaan!

Nieuw schooljaar ⭐️

Het nieuwe schooljaar is begonnen! 🤩 Wij hebben er zin in! Op naar een leerzaam & gezellig jaar.

Telefoonnummer Nutsschool!

Vanaf dit moment is de Nutsschool bereikbaar op één telefoonnummer: 0541-530963. We maken geen onderscheid meer in onderbouw en bovenbouw. Iedereen is bereikbaar via dit telefoonnummer.

Aankomst Carnaval

Het feest is begonnen!!! 🎉🎉🎉

Kerstkaartjes voor de verjaardagsbox

De kinderen hebben gisteren en vandaag hard gewerkt om prachtige kerstkaarten te maken. 1 met koperdraad en lichtjes, maar helaas werkt het niet bij iedereen… maar de kaart is er niet minder mooi om! Het pakketje kunnen de kinderen verkopen aan iemand en het geld kan in het zakje ingeleverd worden 🎁

Aankomst Sinterklaas Nutsschool 17:00 RTV Oost.

En vanavond om 17.00 uur is de aankomst te zien op rtv oost!


https://www.rtvoost.nl/video/2170505/de-aankomst-van-sinterklaas-op-de-nutsschool-in-oldenzaal-verliep-maandagmorgen-niet-zonder-problemen


Aankomst Sinterklaas Nutsschool

Sinterklaas per tractor naar de Nutsschool


Sinterklaas kwam dit jaar per tractor op de Nutsschool in Oldenzaal. Door de mist in het buitengebied van Oldenzaal raakten Sinterklaas en zijn pieten op maandagmorgen de weg kwijt. Uitgeput en in lichte paniek kwam hij dichtbij het Gammelkerstraatje tussen Deurningen, Oldenzaal, Saasveld en Weerselo, boer Marcel Vrielink tegen. Bij de boerderij van ‘Vrielink's Zuivel & Vlees’ stond nog een tractor gereed die eerder bij de boerenacties gebruikt was. Sinterklaas en de pieten maakten dankbaar gebruik van het aanbod van de boer om naar de Nutsschool toegebracht te worden.

Ter hoogte van de Hengelosestraat werd de tractor opgewacht door twee vriendelijke agenten van Politie Oldenzaal. Omdat zij zagen dat Sinterklaas op tijd op de Nutsschool moest zijn, omdat de kinderen al op het schoolplein stonden te zingen, boden de agenten aan de tractor veilig te begeleiden.

Gelukkig was Sinterklaas op tijd en heeft hij de ochtend door kunnen brengen op de Nutsschool. Daarna had hij ook nog tijd om de andere scholen in Oldenzaal en omgeving te bezoeken.

Schatkamer

Afgelopen woensdag is de schatkamer weer fantastisch ingericht door de ouders van de Sinterklaascommissie! 🤩 Nog even geduld… 5 december liggen er prachtige cadeaus in voor de groepen 1 tm 4!

Sinterklaas

Onder schooltijd hardwerkende kinderen, na schooltijd hardwerkende juffen en meesters! Wat is het prachtig geworden! 🤩 In de stoomboot kan gelezen en gewerkt worden.

Herfstvakantie 🍂

Lezen, lezen, lezen… we zijn er maar druk mee in de klas! 🤓 Maar, de kinderen merken zelf ook dat ze steeds beter kunnen lezen! Voor de herfstvakantie hebben de kinderen een leuke leesbingo meegekregen. We zijn benieuwd naar alle leuke foto’s! 🤩 Ook van de juffen zal er een leesfoto te zien zijn na de vakantie! Voor nu, een hele fijne vakantie 👋🏻