Kijkje in de school

 

Actief na school!

Beste ouder(s)/verzorger(s),

De komende 4 woensdagmiddagen verzorgt Impuls-welzijnswerk wederom voor “binnenstad kinderen” gratis actief na school activiteiten. Deze keer vinden deze in en rond onze Nutsschool plaats tussen 15.00 en 16.00 uur. De 1e keer is woensdagmiddag 29 maart. Als uw kind wil deelnemen kan het zich melden bij deze school en hoeft alleen de 1e keer een briefje met telefoonnummer van u bij zich te hebben!

Zie bijgaande flyer voor verdere informatie.

Vriendelijke groet,

Gé Koedijk – directeur

Telefoonnummer Nutsschool!

Vanaf dit moment is de Nutsschool bereikbaar op één telefoonnummer: 0541-530963. We maken geen onderscheid meer in onderbouw en bovenbouw. Iedereen is bereikbaar via dit telefoonnummer.

Aankomst Carnaval

Het feest is begonnen!!! 🎉🎉🎉

Impuls middagen

Beste ouder(s)/verzorger(s),

De komende 4 woensdagmiddagen verzorgt Impuls-welzijnswerk wederom voor “binnenstad kinderen” gratis actief na school activiteiten. Deze keer vinden deze in de Drie-eenheidschool plaats tussen 15.00 en 16.00 uur. De 1e keer is morgenmiddag 11 januari. Als uw kind wil deelnemen kan het zich dan melden bij deze school en hoeft alleen een briefje met telefoonnummer van u bij zich te hebben!

Zie bijgaande flyer voor verdere informatie.

Vriendelijke groet,

Gé Koedijk – directeur

Kerstkaartjes voor de verjaardagsbox

De kinderen hebben gisteren en vandaag hard gewerkt om prachtige kerstkaarten te maken. 1 met koperdraad en lichtjes, maar helaas werkt het niet bij iedereen… maar de kaart is er niet minder mooi om! Het pakketje kunnen de kinderen verkopen aan iemand en het geld kan in het zakje ingeleverd worden 🎁

Aankomst Sinterklaas Nutsschool 17:00 RTV Oost.

En vanavond om 17.00 uur is de aankomst te zien op rtv oost!


https://www.rtvoost.nl/video/2170505/de-aankomst-van-sinterklaas-op-de-nutsschool-in-oldenzaal-verliep-maandagmorgen-niet-zonder-problemen


Aankomst Sinterklaas Nutsschool

Sinterklaas per tractor naar de Nutsschool


Sinterklaas kwam dit jaar per tractor op de Nutsschool in Oldenzaal. Door de mist in het buitengebied van Oldenzaal raakten Sinterklaas en zijn pieten op maandagmorgen de weg kwijt. Uitgeput en in lichte paniek kwam hij dichtbij het Gammelkerstraatje tussen Deurningen, Oldenzaal, Saasveld en Weerselo, boer Marcel Vrielink tegen. Bij de boerderij van ‘Vrielink's Zuivel & Vlees’ stond nog een tractor gereed die eerder bij de boerenacties gebruikt was. Sinterklaas en de pieten maakten dankbaar gebruik van het aanbod van de boer om naar de Nutsschool toegebracht te worden.

Ter hoogte van de Hengelosestraat werd de tractor opgewacht door twee vriendelijke agenten van Politie Oldenzaal. Omdat zij zagen dat Sinterklaas op tijd op de Nutsschool moest zijn, omdat de kinderen al op het schoolplein stonden te zingen, boden de agenten aan de tractor veilig te begeleiden.

Gelukkig was Sinterklaas op tijd en heeft hij de ochtend door kunnen brengen op de Nutsschool. Daarna had hij ook nog tijd om de andere scholen in Oldenzaal en omgeving te bezoeken.

Schatkamer

Afgelopen woensdag is de schatkamer weer fantastisch ingericht door de ouders van de Sinterklaascommissie! 🤩 Nog even geduld… 5 december liggen er prachtige cadeaus in voor de groepen 1 tm 4!

Sinterklaas

Onder schooltijd hardwerkende kinderen, na schooltijd hardwerkende juffen en meesters! Wat is het prachtig geworden! 🤩 In de stoomboot kan gelezen en gewerkt worden.

Actief na school

Beste ouder(s)/verzorger(s),

De komende 4 woensdagmiddagen verzorgt Impuls-welzijnswerk voor “binnenstad kinderen” gratis actief na school activiteiten op en rond onze Nutsschool tussen 15.00 en 16.00 uur. De 1e keer is op 9 november. Als uw kind wil deelnemen kan het zich dan melden bij school en hoeft alleen een briefje met telefoonnummer van u bij zich te hebben!

Zie bijgaande flyer voor alle informatie.

Vriendelijke groet,

Gé Koedijk – directeur