Schoolwiki

De Schoolwiki is een digitale vertaling van onze schoolgids waarin alle belangrijke informatie te vinden is. Hieronder kunt u een trefwoord invullen en zullen de artikelen waarin iets staat over het trefwoord naar voren komen. U kunt ook zoeken in de categorieën of de meeste bekeken item raadplegen.

Zoeken in de schoolwiki

1.2 Schoolgebouw

Na heel wat jaren dromen, plannen en uitvoeren mochten wij in oktober 2021 eindelijk verhuizen naar ons nieuwe schoolgebouw!

Wij zijn trots op ons nieuwe schoolgebouw; modern, duurzaam en met oog voor detail. De natuurlijke kleuren en materialen zorgen voor rust in de school. Elk lokaal beschikt over een eigen deur naar buiten, waar kinderen worden gebracht, gehaald en naar buiten gaan om pauze te houden. In het midden van de school is een grote, open ruimte. Hier staan verschillende soorten zitjes waar leerlingen aan kunnen werken. Achter de grote, flexibele wand is een speellokaal voor de groepen 1 t/m 3. Dit speellokaal beschikt over een podium die gemakkelijk uit de grond getild kan worden voor activiteiten en optredens.

Aan de ene kant van de school bevindt zich een onderbouwvleugel waar de groepen 1 t/m 4 zitten. De hal is zo ingericht dat deze gedurende (bijna) de hele dag wordt gebruikt door kinderen. Aan de andere kant van de school bevindt zich een bovenbouwvleugel waar de groepen 5 t/m 8 zitten. Boven deze vleugel zit een eerste verdieping, waar o.a. ruimtes zijn waar er wordt gewerkt door groepjes kinderen. Er is ook een techniekruimte en een mooi groot terras.

Ons grote, groene schoolplein is een plek waar kinderen van onze school en kinderen uit de buurt samen kunnen spelen en ontdekken. Er is veel ruimte, waardoor wij met de groepen 1 t/m 8 gezamenlijk pauze kunnen houden.